We verzenden nu naar de volgende landen.

Retouren en garantie

Retourneren van een niet-defect apparaat

Als u niet tevreden bent over het ontvangen product, stuurt u dan alstublieft een e-mail naar info@burtonsousvide.co.uk voordat u het apparaat terugstuurt naar het volgende adres, binnen 28 dagen na ontvangst:

Burton Sous Vide, C/O Ogdens Fulfilment Ltd, Unit 2 Acre Park, Dalton Lane, Keighley, West Yorkshire, UK, BD21 4JH

Het apparaat moet ongebruikt en in originele verpakking worden teruggestuurd. De terugzending is uw verantwoordelijkheid totdat het apparaat succesvol ontvangen is in ons magazijn. Voor uw eigen bescherming raden wij aan dat u het apparaat terugstuurt met een verzender die de waarde van de verstuurde goederen verzekert. We raden bovendien aan het verzendbewijs te bewaren als bewijs van verzending.

Retourneren van een defect apparaat

Alle defecte apparaten zijn onderhevig aan een garantie van 24 maanden indien u het apparaat heeft geregistreerd.

Is een ontvangen product defect, stuurt u dan alstublieft een e-mail naar info@burtonsousvide.co.uk en vermeld daarin uw bestel-ID, volledige naam, adres en informatie over het defect.

Wij zullen zorg dragen voor een door ons betaalde ophaalservice voor reparatie, vervanging of, indien voorgaande niet mogelijk is, een volledige terugbetaling. Is de originele verpakking niet meer aanwezig, verpakt u het apparaat dan overeenkomstig de originele staat op een geschikte manier.

Garantieregistratie

Registreer uw apparaat online binnen 28 dagen na aankoop om uw garantie van 24 maanden te activeren. Het model- en serienummer van de BSV 13L zijn te vinden op het etiket aan de onderzijde van het apparaat.

Koop nu uw Burton Sous Vide

Nu kopen