We verzenden nu naar de volgende landen.

Wij garanderen u dat alle informatie op al onze Burton Sous Vide-websites accuraat is.
Burton Sous Vide accepteert geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor enig verlies dat voort kan komen uit vertrouwen op informatie dat op een van onze websites staat.

Productomschrijvingen

We behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen aan productbeschrijvingen en specificaties op de website. Deze wijzigingen hebben op geen enkele wijze invloed op de kwaliteit of prestaties van deze producten.
Prijs en beschikbaarheid aangaande producten op de website zijn onderhevig aan wijzigingen/aanpassingen zonder een opzegtermijn.

Bestellen van producten

Om een aankoop te doen via een website van Burton Sous Vide, dient u het bestelformulier volledig in te vullen tijdens het bestelproces.
We zullen de transactie bevestigen via een e-mail naar het door u ingevulde e-mailadres. Deze door ons verzonden e-mail betekent een geldige overeenkomst tussen beide partijen.

Betalingen

Alle prijzen zijn inclusief van toepassing zijnde btw. De productprijzen zijn exclusief eventuele extra leveringskosten.
Bovenop de prijs van het product of de producten op een van de Burton Sous Vide-websites dient u de verzendkosten te betalen zoals deze getoond worden op de website, tenzij u in aanmerking komt voor gratis verzending.

Productlevering

We plannen de levering van de bestelde producten in volgens de gekozen methode en naar het afleveradres dat u heeft ingevuld.
Is er sprake van een leveringsfout gerelateerd aan het bestelde product, dan dient u ons hiervan binnen 7 dagen na de leveringsdatum op de hoogte te stellen. Burton Sous Vide is niet aansprakelijk voor enige schade of enig verlies als u dit nalaat.

Koop nu uw Burton Sous Vide

Nu kopen